Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2012.

15:07

Milan u januaru dovodi Balotelija?

Italijanski fudbalski klub Milan pokušaće u zimskom prelaznom roku da angažuje napadača Mančester Sitija Marija Balotelija.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Kako bi do ovog cilja došao, klub će prethodno prodati Brazilce Alešandre Pata i Robinja, prenose "Korijere delo sport" i "Tutosport".

Ovi listovi navode da gazda Milana Silvio Berluskoni želi da "upari" Stefana El Šaravija i Balotelija i na taj način napravi napadački tandem za narednu deceniju.

Baloteli koji nikada nije krio da navija za MIlan, iako je nosio dres Intera, nije zadovoljan statusom u Sitiju, gde ove sezone uglavnom šansu dobija sa klupe.

Reprezentativac Italije je za Inter od 2007. do 2010. odigrao ukupno 86 utakmica i postigao 28 golova, dok je u Mančester Sitiju, u koji je stigao u avgustu 2010. godine za 22 miliona evra, 75 mečeva i bio strelac 30 puta.

Ove sezone Baloteli ima slabiju minutažu nego inače, odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima, postigao tri gola, od kojih je samo jedan u Premijer ligi, na gostovanju Viganu u prošlom kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve