Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2012.

14:42

Gospodin 'posebni', Žoze Murinjo

Trener Real Madrida Žoze Murinjo je u subotu još jednom potvrdio zbog čega s pravom nosi nadimak ’posebni’.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Kao što je i najavio u petak na konferenciji, Portugalac je izašao na teren Bernabea 40 minuta pre početka duela sa Atletiko Madridom.

On je to uradio kako bi navijači koji žele njemu da zvižde to uradili pre utakmice. Prema pisanju španskih medija Murinjo je izašao na teren, stajao je minut i po pred nekoliko hiljada navijača.

Neki su mu zviždali, ali većina ga je podržala. Što je najvažnije Real je pobedio Atletiko Madrid sa 2:0 i tako produžio nepobedivost u gradskim derbijima na preko 13 godina.



To međutim nije bilo sve od Murinja. Navijači Reala su tokom celog meča vređali trenera gostiju Dijega Simeonea, Murinjo je prstom pokazao da to ne odobrava, a nakon toga je uzeo i mikrofon kako bi zameolio navijače da to ne rade.



Njegov pomoćnik Aitor Karanka je objasnio da Portugalac nije imao želju da se dodatno svađa sa navijačima.

"Žoze nije time hteo da nastavi rat sa navijačima. Nije zbog toga otišao ranije na teren. On je trener koji se nikada ne krije. On ne želi negativnu atmosferu, ali ja moram da naglasim i kažem svima onima koji su protiv njega da je on čovek koji uvek stoji potpuno u službi kluba i da celog sebe daje za Real."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve