Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

19:11

Hadžijev: Nestrpljivi smo

Fudbaleri Neftčija dočekuju u četvrtak Partizan u petom kolu grupne faze Lige Evrope, a oba tima su do sada osvojila po bod.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener Neftčija Bojukaga Hadžijev rekao je da su njegovi fudbaleri puni entuzijazma i da jedva čekaju da počne utakmica.

"Pomalo smo nestrpljivi. Ne mogu da kažem sa kojom ćemo taktikom izaći na teren. Moja životna ambicija je da na svakoj utakmici idem na pobedu, a to ćemo upravo pokušati protiv Partizana", rekao je Hadžijev na konferenciji za medije u Bakuu.

Neftči je za vikend ubedljivo pobedio Sumkajit sa 8:1 u 13. kolu prvenstva Azerbejdžana. Defanzivac Neftčija Mahir Šukurov je na toj utakmici polomio prst, a trener ekipe iz Bakua je kazao da on najverovatnije neće biti u konkurenciji za tim.

"Mahir je polomio prst. Rekao mi je da je spreman i da ga uvrstim u tim protiv Partizana, ali sam tražio dodatno mišljenje lekara i oni su mi kazali da ne rizikujemo", kazao je Hadžijev.

Vezni fudbaler Neftčija Džavid Imamverdijev kazao je da bi pobeda nad Partizanom njegovoj ekipi mnogo značila u nastavku sezone.

"Bio bih zadovoljan bilo kakvom pobedom, pa i minimalnim rezultatom. Izaći ćemo na teren sa tom namerom i nadam se da ćemo usrećiti azerbejdžanski narod. Trijumf bi nam bio veliki podstrek za dalji period", kazao je Imamverdijev.

Utakmica između Neftčija i Partizana igraće se u četvrtak od 18.00 na stadionu tofig Bahramov u Bakuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve