Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

18:57

Janković: Težak udarac za nas

Samo nekoliko dana posle velike pobede u "večitom" derbiju, novi potres uzdrmao je Crvenu zvezdu, eliminacija iz Kupa Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prvi put od 1988. godine "crveno-beli" neće igrati u polufinalu ovog takmičenja, a ujedno su ugrozili osvajanje bar jednog trofeja u sezoni.

Posle novog debakla protiv OFK Beograda i poraza od 3:1, trener Zvezde Aleksandar Janković istakao je da tim nije uspeo da se digne posle pražnjenja u derbiju.

"Ovo je težak udarac za nas, jer smo ostali bez trofeja koji smo prošle godine osvojili. Direktne greške, oscilacije i padovi u igri opet su nas odveli u poraz. Nismo iskoristili svoje šanse, i ovo je težak udarac za nas. Nismo uspeli da se podignemo posle pražnjenja u derbiju, ali moramo to da učinimo za tri dana u Užicu (protiv Slobode)", rekao je Janković posle poraza na Marakani.

Na pitanje novinara da li je utakmica pokazala da pojedini igrači nemaju kvalitet za Crvenu zvezdu, Janković je kazao da nije vreme da se sada priča o tome.

"Duboka analiza uslediće kada se završi polusezona. Sada nije momenat da pričamo na tu temu jer nam je potreban svaki igrač", kazao je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve