Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.11.2012.

12:32

Gvardiola odbio Abramoviča

Prema navodima medija, bivši trener Barselone Pep Gvardiola izjavio je da nema nameru da postane menadžer Čelsija pre kraja tekuće sezone.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Aktuelni šampion Evrope otpustio je Roberta di Matea posle poraza od Juventusa od 3:0 u petom kolu Lige šampiona.

Pored toga, Čelsi je u blagoj krizi rezultata, pošto se nalazi na korak od ispadanja iz Lige šampiona, dok je u Premijer ligi trećeplasirana ekipa.

I dok mediji spekulišu da je Gvardiola glavna meta vlasnika Čelsija Romana Abramoviča, Španac je izjavio da želi da odmara u Njujorku do kraja ove sezone, i da će zatim razmatrati ponude koje budu pristigle.

Pored Gvardiole, bivši menadžer Liverpula i Intera Rafa Benites jedan je od glavnih kandidata da preuzme klupu šampiona Evrope.

Roberto di Mateo je klub preuzeo u martu, nakon što je otkaz dobio Andre Vilas-Boaš zbog najslabije igre 'plavaca' od trenutka kada je Roman Abramovič kupio londonski klub.

Od kako je Italijan preuzeo tim, Čelsi je uspeo da ostvari najveći uspeh u klupskoj istoriji, osvojivši trofej Lige šampiona pobedivši Bajern na svom stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve