Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.11.2012.

14:22

"Vermezoviću, marš sa Senjaka"

Za sada nepoznate osobe u toku noći su oštetile automobil trenera Partizana Vladimira Vermezovića, koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj živi na Senjaku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na automobilu marke Mercedes, kao i ulazu u zgradu, sprejom crvene boje ispisane su brojne pogrdne parole, uz poruku: "Marš sa Senjaka".

Policija je obaveštena o tome i trebalo bi da izađe na teren da obavi uviđaj. Vermezović je rekao da neće davati nikakve izjave tim povodom, ali da će u ponedeljak na brifingu reći šta ima da kaže.

Portparol Partizana Nenad Danilović, koji je došao na mesto incidenta, osudio je takav napad huligana.

"Ovakvo huliganstvo je za svaku osudu, a najviše ide na štetu klubu koji ti navijači podržavaju. Postavlja se pitanje ko štiti trenersku struku, jer niko do sada nije ponudio nikakvu zaštitu treneru bilo kog kluba, uključujući i Partizan. Svi ljudi koji se bave fudbalom posle ovakvog incidenta mogu da se osećaju nesigurno. Ovo je treće poluvreme ’večitog derbija’, a više informacija ćemo dobiti verovatno kada policija izađe na teren“, rekao je Danilović.



Podsetimo, u 143. "večitom" derbiju u subotu, Crvena zvezda je sa 3:2 pobedila Partizan, posle preokreta, iako su ’crno-beli’ dva puta vodili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve