Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.11.2012.

18:54

Suares: Srećan sam u Liverpulu

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers kaže da će napadač Luis Suares ostati u klubu uprkos velikom interesovanju za urugvajskog fudbalera.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Nešto kasnije, i sâm fudbaler potvrdio je da želi da ostane u Liverpulu jer je to za njega ostvarenje sna.

“On sigurno nije neko koga želimo da prodamo. Naprotiv, želimo da pojačamo sastav. Nastavljamo da se krećemo ka svojim ciljevima, a Luis je pokazao privrženost klubu kada je prošlog leta potpisao novi ugovor. On je veoma srećan ovde”, rekao je menadžer Rodžers.

Ove sezone Urugvajac je postigao 11 golova na 16 utakmica, a u prvoj punoj sezoni na Enfildu dao je 17 golova. Suares je u Liverpul došao iz Ajaksa za 22.7 miliona funti u januaru 2011. godine.

“Kao dečak sam sanjao da igram za ovakav klub i sada mi se to ispunilo. Sada samo uživam i pokušaću da ostanem ovde što duže jer sam veoma srećan u Liverpulu, baš kao i moja porodica. Imam fantastične saigrač i menadžera od koga mnogo učim”, kaže Suares.

Najveće interesovanje za Suaresa pokazao je Mančester Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve