Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.11.2012.

16:22

Raspopović: Pobeda neophodna Radu

Fudbaleri Rada dočekuju u subotu kulski Hajduk u meču u kojem je pobeda neophodna i denom i drugom timu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Više od mesec dana nijedan od ta dva tima nije dobio meč u ligi.

Branislav Jovanović i Nikola Raspopović kažu da njihova ekipa u subotu mora da pokuša da prekine niz loših rezultata.

"Očekuje nas težak meč sa Hajdukom, koji nema neke rezultate i sigurno će doći zatvoreno i igrati na kontranapade. Mi posle četiri poraza moramo da se vratimo na stari kolosek i pokušamo da dobijemo sve utakmice do zimske pauze. Naša prednost je domaćin teren. Mislim da imamo snage da odigramo dobro", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Fudbaler sredine terena Nikola Raspopović ocenio je da ekipa mora da odigra bolje nego u prošlom kolu, kada je sa 1:0 poražena od Javora.

"Posle poraza u Ivanjici moramo da smognemo snage da odigramo bolji meč. Na početku prvenstva smo pokazali da nas krasi brz napad, medjutim, u nastavku smo malo posustali. Ekipa je mlada, tu su neiskustvo i umor, ali nadam se da ćemo u nedelju pokazati da nam je to i dalje vrlina", kazao je Raspopović.

Rad je posle dobrog starta sezone doživeo četiri poraza i remi u poslednjih pet utakmica, a poslednji trijumf zabeležio je još krajem septembra.

Kuljani su nedelju dana kasnije slavili protiv Smedereva, koje im je najbliži rival na tabeli, a posle tri poraza nisu uspeli da savladaju BSK, prvi tim iznad crte. Hajduk je poslednji na tabeli sa sedam bodova.

Istorija daje veće izglede domaćinima – Građevinari su u 13 mečeva kod kuće dobili Hajduk 7 puta i šest puta remizirali. Kuljani su u ukupnom skoru bolji od Rada, ali su svih 10 trijumfa ostvarili na svom stadionu.

Rad i Hajduk sastaće sena Banjici u subotu od 13.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve