Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2012.

21:13

"Zvezda dužna preko 60 miliona"

Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je stanje u fudbalskom klubu Crvena zvezda problem za celu državu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Videćemo šta može da se uradi kako bismo pomogli klubu koji je dužan preko 60 miliona evra."

"Večeras ćemo imati sastanak o Zvezdi, jer se radi velikom problemu za sve nas u državi", kazao je Vučić televiziji Pink.

Ranije u utorak Vučić je u Nišu izjavio da će država pružiti pomoć Crvenoj Zvezdi i Partizanu, ali i da će biti neophodno da se uradi reprogram njihovih poreskih dugova.

"I Zvezda i Partizan duguju mnogo za porez - tu mislim i na fudbalske i košarkaške klubove. Moramo da napravimo reprogram tih poreskih dugova" rekao je Vučić je novinarima u Nišu.

On je dodao da su Crvena Zvezda i Partizan velika imena ne samo na domaćoj već i medjunarodnoj sceni, ali da su se iz različitih razloga, u koje u ovom trenutku ne želi da ulazi, našli u gotovo neverovatnoj situaciji - da su neki od najvećih brendova ovog dela Evrope pred gašenjem.

"Mislim da će država preduzeti ono što država može da preduzme" rekao je Vučić.

Pre mesec dana pojedini mediji su naveli da je dug FK Crvena zvezda veći od 60 miliona evra, a tu informaciju su ljudi iz kluba oštro demantovali, preteći i tužbama novinaru "Blica" koji je tu informaciju objavio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve