Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.10.2012.

16:35

Falkao: Budućnost van moje kontrole

Kolumbijac Radamel Falkao rekao je da njegova budućnost u madridskom Atletiku ne zavisi od faktora koje on može da kontroliše.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

26-godišnji Falkao je u ovom trenutku jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi, a sezonu je započeo na sjajan način pošto je bio strelac na 11 mečeva zaredom za svoj klub i zemlju, i jedan je od najzaslužnijih što Atletiko deli prvo mesto na tabeli Primere sa Barselonom.

Ne znam čak šta ću raditi sutra“, odgovorio je Falkao na pitanje šta će raditi na kraju ove sezone, „Srećan sam ovde i uživam u trenutnoj situaciji. Ne razmišljam o odlasku, samo o ovoj sezoni i nadam se da će sve proteći kako treba“.

Falkao, koji se nalazi na listi kandidata za najboljeg fudbalera godine, u centru pažnje najvećih evropskih klubova se našao posle trijumfa Atletika u Ligi Evrope. Takođe, samo nekoliko meseci kasnije je bio junak trijumfa madridskog kluba nad Čelsijem u titulu za Superkup Evrope.

Klub ima potrebe i sve zavisi od određenih rezultata. Postoje mnogi faktori, finansijska situacija, ulazak u Ligu šampiona. Atletiko i odgovorni ljudi će doneti odluku o mojoj budućnosti. U mnogim slučajevima, igrač je taj koji poslednji sazna“, rekao je Falkao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve