Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.10.2012.

12:03

Vermezović: Znamo da smo favoriti

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da će u zaostalom meču Kupa Srbije protiv Borca ukazati poverenje igračima koji su do sada imali manju minutažu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Sledi nam serija teških mečeva i svaki igrač nam je bitan, tako da bi trebalo da igra isti tim kao u prethodnom Kup meču protiv Proletera."

"Očekujem da igrači budu psihološki spremni i da mi dokažu da sam do sada možda i grešio što im nisam davao veću šansu", rekao je Vermezović na konferenciji za medije.

On je dodao da ’crno-beli’ neće zapostaviti Kup, iako je prvenstvo svakako prioritet.

"Svesni smo svoje snage i znamo da smo favoriti, bez obzira što je Borac dobar tim i kandidat za povratak u Superligu. Imamo izveštaj sa njihovog meča sa Bežanijom, znamo da imaju problema sa povredama i žutim kartonima, kao i da im sledi za njih verovatno važnija prvenstvena utakmica protiv Novog Sada. Ipak, to nas ne interesuje i želimo pobedu i plasman u četvrtfinale", poručio je Vermezović.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Partizana i čačanskog Borca igra se u sredu od 16 sati na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve