Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.10.2012.

14:19

Karadžić ipak na "Marakani" u petak

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ipak će prisustvovati utakmici između Srbije i Belgije u petak.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Karadžić je pre nekoliko nedelja istakao da će propustiti ovaj meč kvalifikacija za SP 2014. kako bi oslobodio tim pritiska sa tribina, ali se predomislio.

"Tačno je da sam razmišljao da ne dođem na stadion i da sam pomenuo selektoru. Želeo sam da smirim situaciju, očekivali smo i uvrede na račun golmana Stojkovića. Ipak, biću na Marakani", rekao je predsednik FSS u intervjuu Sportskom žurnalu.

Karadžiću su na prethodnim utakmica reprezentacije, kao i na mečevims Jelen Superlige Srbije, navijači skandirali "Tole, lopove", a prvi čovek FSS ih moli da takve uvrede ipak preskoče na ovoj važnoj utakmici.

"Biće prilike da se predsednik i rukovodstvo optužuju. Ima još puno utakmica domaćih i stranih, ali je moja molba da ovu preskoče. Ta pesma "Tole lopove, ukrao si nam titule" prvi put se čulo na jednoj Kup utakmici. Ono "ukrao si nam titule" je otpalo, pa sam sada lopov opšte prakse. Sada niko ne zna šta sam ukrao, a vidim da me neki ljudi brane i pitaju isto. Ništa od toga nije istina. Lopovima nije mesto na slobodi", istakao je Karadžić.

Karadžić je istakao da ne favorizuje ni jedan klub i da navijači Crvene zvezde nemaju razloga da ga smatraju neprijateljem.

"Svi u FSS jedva čekamo da Zvezda dostigne vrh evropskog fudbala, da se što pre oporavi. Naš potez da pustimo selektora mladih, Aleksandra Jankovića, da dođe na mesto šef struke crveno-belih i neki drugi naši potezi govore o drugom zaključku koji realni navijači Crvene zvezde, a njih je najviše, traba da imaju u vidu", smatra Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve