Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.10.2012.

10:04

Pirs: Nadamo se nastavku niza

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gostuje u petak Engleskoj, u prvom meču baraža za plasman na Evropsko prvenstvo 2013, uz direktan prenos na TV B92.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ekipa Aleksandra Jankovića gostovaće mladom "Gordom Albonu" u Noriču, na stadionu "Kerou roud", što posebno raduje selektora Engleske Stjuarta Pirsa.

"Ovde ljudi strasno vole fudbal, vole svoj tim i vole Englesku. Zato uvek imamo odličnu podršku na Kerou roudu. Doneli smo im dve pobede prethodnih godina (Rumunija i Slovačka), nadamo se da ćemo u petak nastavizi niz".

"U21 tim je uvek užovao da igra ovde, pa sam i ja oduševljen zbog povratka. Norič Siti je uvek imao sjajnu fudbalsku etiku i odličan teren za igru. Ovde su navijači veoma strasni, ali nikada nisu neprijateljski raspoloženi. Navijači dolaze da bodre svoj tim i prave dobru atmosferu", dodao je Pirs.



Kapiten mlade reprezentacije Srbije Slobodan Medojević želi što bolji rezultat iz Noriča, a duel Engleske i Srbije igra se u petak od 19.00 časova, uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve