Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.10.2012.

20:40

Karadžić: Srbija će biti nepobediva

Predsednk Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da će reprezentacija Srbije uskoro biti nepobediva.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

FSS je u sredu potpisao četvorogodišnji ugovor o saradnji sa Apatinskom pivarom, a uspeh te kompanije uporedio je sa uspesima koji očekuju reprezentaciju Srbije.

Apatinsku pivaru niko ne može pobediti na tržištu, tako rezultati govore, a isto tako verujem, da će i naša reprezentacija, u dogledno vreme, biti u situaciji da je niko ne može pobediti. I da će biti u vrhu evropskog fudbala. To po svim pokazateljima i rezultatima koje novi selektor i naša ekipa pokazuju treba očekivati”, kaže predsednik FSS.

On dodaje i da će FSS uskoro potpisati još jedan sponzorski ugovor koji će omogućiti da se, sa finansijske strane, ostvari sve ono što je zacrtao u drugom mandatu.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i selektor fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović, kao i brojne ugledne zvanice iz sveta fudbala

Reprezentacija Srbije u petak u Beogradu igra meč trećeg kola A grupe kvalifikacija za SP u Braziju 2014. godine protiv Belgije, a četiri dana kasnije odigraće meč sa selekcijom Makedonije u Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve