Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.10.2012.

15:09

Medojević: Englezi u top 5

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Slobodan Medojević rekao je da ekipa sa mnogo samopouzdanja dočekuje dvomeč baraža za Evropsko prvenstvo sa Engleskom.

Izvor:

Autor:

Default images

Taj meč moći ćete u petak da pratite na našoj televiziji, a Medojević smatra da je naredni protivnik 'orlića' među pet najboljih na 'Starom kontinentu'.

"Iskustvo nas uči da će odluka pasti posle 180 minuta igre, a meč u Noriču moramo iskoristiti da bi se sa što povoljnijim rezultatom vratili u Srbiju", rekao je Medojević.

"Reč je o odličnoj ekipi, sastavljenoj od kvalitetnih igrača i svakako da spada među najboljih pet evropskih selekcija", dodao je Medojević.

Član Bundesligaša Volfsburga ima visoko mišljenje o Englezima, ali isto tako veruje u kvalitet svoje ekipe.

"Naravno da verujem u nas, ne obaziremo se na njihov kvalitet, skoncentrisani smo isključivo na našu igru i sa mnogo samopuzdanja ulazimo u ovaj dvomeč", rekao je Medojević na beogradskom aerodromu uoči polaska u Englesku.

Fudbaler sredine terena Luka Milivojević rekao je da je optimista i da očekuje da u revanšu u Kruševcu Srbija overi vizu za EP.

"Čeka nas teška utakmica. Gledali smo mnogo njihovih mečeva, analizirali ih do najsitnijih detalja i znamo odakle nam preti najveća opasnost. Optimista sam i verujem da možemo ostvariti uspeh i plasiramo se na završni turnir. Jasno je je da će odluka pasti u Kruševcu pred punim tribinama gde ćemo imati veliku podršku publike", istakao je Milivojević.

Napadač Ognjen Mudrinski ocenio je da su Englezi opasni iz prekida i da će Srbija tražiti šansu u revanšu.

"Prioritet je isključivo dobar rezultat i plasman na završni turnir EP. Analizirali smo ih, opasni su iz prekida i u duel igri. Imaju dosta uigranih akcija pa će biti borbe po čitavom terenu. Međutim, šansu tražimo u revanšu. Stadion u Kruševcu će biti ispunjen do poslednjeg mesta i znam da će nas ta pozitivna energija voditi do konačnog trijumfa", dodao je Mudrinski.

Meč u Noriču je na programu u petak od 19.00, uz direktan prenos na TVB92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve