Nova vest
Fudbal

Subota, 06.10.2012.

14:57

Vermezović: Spremni smo za Javor

Partizan u utakmici osmog kola Jelen Superlige dočekuje ivanjički Javor na svom stadionu, a trener Vladimir Vermezović kaže da je njegov tim spreman za meč.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

"Vrlo važna utakmica za nas pošto dolazi uoči dvonedeljne pauze. Svakako je Javor nezgodan protivnik, pre par dana su izgubili od Crvene zvezde i videćemo sa kakvom će psihologijom ući u utakmicu sa nama", rekao je trener Partizana.

Vermezović je istakao da nema povređenih igrača i da želi da derbi dočeka u vrhu tabele.

"Mi smo spremni za ovu utakmicu, nemamo povređenih igrača posle evropske utakmice i siguran sam da će se igrači vrlo brzo prebaciti na domaći kolosek jer nemaju nijednog razloga da budu nezadovoljni. Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u utakmicu sa Javorom. Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji."

Fudbalski klub Partizan će prihod od prodatih ulaznica za meč sa Javorom uplatiti kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve