Nova vest
Fudbal

Subota, 06.10.2012.

13:59

AJ: "Očekujem pobedu uz dobru igru"

Fudbaleri Crvene zvezde u osmom kolu Jelen Superlige gostuju Spartaku u Subotici, to će biti deveto gostovanje "crveno-belih" u poslednjih 90 dana.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković se nada da će njegov tim pobedom okončati ciklus utakmica.

"Zatvaramo ciklus utakmica susretom u Subotici. Igra i rezultat iz ovog meča odrediće nam raspoloženje u naredne dve nedelje koliko će trajati aktivnosti nacionalnog tima i sigurno da želimo da u dobrom raspoloženju provedemo naredne dve nedelje."

Trener vicešampiona Srbije očekuje još jednu pobedu svog tima, uz dobru igru.

"Poznato je da smo imali malo vremena za treninge, ali i pored toga ostvarili smo dobre rezultate i posle dve godine ponovo smo na čelu tabele. Sada treba da učinimo sve da se zadržimo na toj poziciji, što susretu sa Spartakom daje dodatni značaj. Skoncentrisani smo samo na nas, na našu igru i zadatke. Naš rival nalazi se u uzlaznoj formi, skupljaju bodove, ali mi smo favoriti samim tim što predstavljamo Crvenu zvezdu. Očekujem pobedu uz dobru igru", rekao je Aleksandar Janković.

Zvezda je prošle sezone izgubila u Subotici sa 2:0, a Miloš Dimitrijević očekuje tešku utakmicu.

"Biće teška utakmica. U prošlom okršaju smo izgubili, i logično je da nam je sada motiv za pobedu još veći. Nadam se lepoj utakmici i ubeđen sam u pobedu."

Subotičani najavljuju ofanzivnu igru i to raduje trenera Jankovića.

"Svaka utakmica u kojoj se igra ofanzivno je lepša za gledanje. Videćemo hoće li to tako biti i na terenu. Spremni smo za svaku varijantu protivnika, i ofanzivnu i defanzivnu. Naš cilj se zna, a to je pobeda i ostanak na liderskoj poziciji."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve