Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.10.2012.

22:35

Milivojević: Prvo mesto je motiv

Fudbaleri Crvene zvezde Filip Kasalica i Luka Milivojević kažu da očekuju da posle meča sa Javorom u sredu, "crveno beli“ izbiju na vrh tabele Jelen Superlige.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Izabranicu Aleksandra Jankovića ističu da bi im to mnogo značilo, prvenstveno, na psihološkom planu.

„Više ne znam koje nam je ovo po redu gostovanje. Sa Javorom smo uvek teško izlazili na kraj, ali ne želimo da stvaramo alibi, već da maksimalono koncentrisani uđemo u susret. Prvo mesto je svakako dodatni motiv da pružimo sve od sebe“, kaže Milivojević.

On dodaje da je ključ dobre igre da se ispoštuje dogovor sa stručnim štabom.

Pred svaku utakmicu napravimo dogovor sa stručnim štabom, dfobijemo zadatke na terenu i trudimo se da ih ispunimo. Do sada imamo odličan učinai, što znači da dobro slušamo trenera. Nisu svi mečevi koje smo odigrali lepi za oko, ali nas i navijače interesuju samo pobede. Kako vreme odmiče bićemo sve uigraniji, pa će i igra doći. Bilo je perioda u kojima smo igrali napadački, umirali u lepoti, a nismo pobeđivali što nas je na kraju koštalo osvajanja prvenstva“, ističe mladi reprezentativac Srbije.

Njegov saigrač Filip Kasalica kaže da je svaka sledeća utakmica najvažnija i da se ne razmišlja mnogo unapred.

Uvek se ponašamo tako da nam je svaka sledeća utakmica najvažnija. Ne razmišljamo mnogo unapred, već se koncentrišemo na prvog nartednog rivala sa kojim igramo, u ovom slučaju Javor. Nadamo se pobedi i iskreno, iako ne pričamo mnogo o tome, u podsvesti imamo činjenicu da bi se iz Ivanjice mogli vratiti kao prvoplasirani”, kaže Kasalica.

Zvezdin napadač, koji je ove sezone postigao pet golova, kaže da nije bitno ko će biti najbolji strelac, jer je svima na prvom mestu Zvezda.

Želimo da posle poslednjeg kola imamo najviše skupljenih bodova. Dolaskom Mudrinskog, igram malo povučenije, i nisam klasičen napadač. Sve je to manje važno, jer mi smo prava ekipa, u kojoj nisu važni lični, već jedino interes Crvene zvezde”, zaključio je Kasalica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve