Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.10.2012.

18:23

Zaratili Bijelsa i Ljorente

Unutrašnji problemi i dalje muče Atletik Bilbao, nakon samoinicijativnog odlaska Havija Martinesa, probleme sada pravi najveća zvezda Fernando Ljorente.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sjajni centarfor je tokom leta mučio upravo željom da prođe u drugi klub, a sada je ušao u otvoreni sukob sa trenerom Marselom Bijelsom.

Ljorente je navodno u ponedeljak samoinicijativno napustio trening ekipe posle razgovora sa argentinskim stručnjakom.

Ljorente i Bijelsa se prema pisanju španskim medija od ranije ne slažu, a sve je kulminiralo Ljorenteovim nezadovoljstvom načinom rada na treninzima.

Bijelsa je na treningu nešto rekao Ljorenteu, na šta je mladi napadač napravio grimasu. Argenitnski trener je potom otišao do igrača i opet mu nešto dobacio, nakon čega je Ljorente odlučio da napusti trening.

Ljorente je tokom karijere odigrao 300 utakmica za Atletik Bilbao i postigao 114 golova. Ove sezone na četiri utakmica ima samo jedan pogodak.

Posle šest kola u Primeri Atletik Bilbao je tek 17. na tabeli sa samo pet bodova. Baskijci su savladali samo Valjadolid, i to u trećem kolu.

Bilbao u četvrtak gostuje Sparti u Pragu, u drugom kolu Grupe I Lige Evrope. Atletik je na premijeri remizirao sa izraelskom Šmonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve