Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.09.2012.

16:53

Milanović: Moramo da budemo oštriji

Trener Hajduka iz Kule Milan Milanović nije bio u potpunosti zadovoljan igrom svojih izabranika posle pobede nad Kovečevcem u Kupu Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kuljani su u gostima protiv Kovačevca slavili sa 4:2, pošto su u prvom poluvremenu vodili sa 3:0, a potom u roku od nekoliko minuta primili dva gola od tima iz Srpske lige Beograd.

Bili smo suvereno bolji u prvom poluvremenu, pa sam onda napravio neke izmene čisto da odmorim igrače. Primili smo dva gola pred kraj meča posle nekih naših nesretnih intervencija i na kraju smo dali još jedan. U principu smo rutinski prošli, osim tog zatamnjenja u glupoj završnici“, rekao je Milanović.

Milanović je istakao da je, ipak, najvažnija pobeda.

Zadovoljan sam što smo prošli, jer sam i pre meča govorio da je to najvažnije, ali nisam zadovoljan drugim poluvremenom. Neki igrači su se samo prošetali po terenu, tako da ćemo morati da budemo malo oštriji“, dodao je trener kulskog superligaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve