Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.09.2012.

20:51

Dempsi: Hjuz će uspeti u KPR-u

Fudbaler Totenhema Klint Dempsi je nakon utakmice sa KPR-om izjavio da je siguran da će menadžer KPR-a Mark Hjuz imati puno uspeha sa svojom ekipom.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Fudbaleri Totenhema i KPR-a su odigrali svoj meč u nedelju u kojem je ekipa Andre Vilasa Boaša pobedila sa 2:1.

Dempsi je uspešno sarađivao sa sadašnjim menadžerom KPR-a u Fulamu pre Hjuzovog odlaska juna 2011. godine.

“Hjuz je odradio fantastičan posao u KPR-u. Bio je dobar fudbaler, takav je i menadžer, a pre svega dobar je čovek. U Fulamu smo odlično sarađivali, atmosfera u timu je bila odlična i svima je bilo žao kada je on otišao. Siguran sam da će puno toga postići u svom novom timu”, rekao je Klint Dempsi.

Totenhem je ovom pobedom ostavio KPR na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda iz pet utakmica.

Napadač Totenhema je takođe rekao da je Hjuz često pokazivao svojim igračima da još uvek poseduje sve fudbalske kvalitete koje je posedovao još kao igrač.

“Jednom prilikom dok smo imali šuterski trening Hjuz je prišao i tražio da mu dodamo par lopti, koje je on potom ubacio u gol fantastičnim šutevima. Svi smo bili oduševljeni time što još uvek poseduje to fudbalsko znanje. Sviđa mi se i to što se prema svakom igraču u timu ponaša podjednako, kod njega nisu postojale zvezde.”

U ekipu Kvins Park Rendžersa su tokom leta stigli Stefan Mbia iz Marseja, Esteban Granero iz Real Madrida, golman Žulio Cezar kao slobodan igrač, zatim Đi Sung Park i Fabio iz Mančester junajteda, Samba Dijakite iz Nansija kao i Endi Džonson i golman Robert Grin kao slobodni igrači.

KPR svoj sledeći meč u Premijer ligi igra prvog oktobra protiv Vest Hema na “Loftus roudu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve