Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.09.2012.

14:20

Horn: Teri nije morao da se povlači

Generalni sekretar Fudbalske asocijacije Engleske Aleks Horn rekao je da nije bilo potrebe da se Džon Teri povuče iz reprezentacije.

Izvor:

Autor:

Default images

"To je njegova lična odluka. Ne znam kako smo to mi disciplinskim postupkom učinili neodrživim njegov status u reprezentaciji. Uostalom, od početka se radilo o dva odvojena procesa. Prihvatamo kritiku da je ceo slučaj trebalo da rešimo ranije, ali upravo to i činimo ovih dana. Očigledno da Teri u svojoj glavi nije mogao da razdvoji ovaj od onog postupka na sudu", rekao je Horn.

Prema navodima iz medija bivši kapiten 'Albiona' se povukao zbog optužbi da je na rasnoj osnovi vređao Antona Ferdinanda iz Kvins Park Rendžersa.

Teri je u nedelju šokirao englesku javnost kada je saopštio da završava reprezentativnu karijeru, ljut što FA i dalje vodi postupak protiv njega, zbog optužbi da je na rasnoj osnovi vređao Antona Ferdinanda iz Kvins Park Rendžersa, iako ga je sud u Londonu oslobodio optužbi da je vređao Ferdinanda na rasnoj osnovi.

Iskusni štoper je zbog ovog slučaju već ostao bez kapitenske trake u reprezentaciji, a taj potez čelnika FA bio je jedan od razloga za odlazak Fabija Kapela sa klupe Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve