Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.09.2012.

13:14

Kambijaso: Svi smo uz Stramačonija

Fudbaler Intera Esteban Kambijaso rekao je da svi igrači stoje iza trenera Andree Stramačonija, i pored dva poraza u prva četiri kola Serije A.

Izvor:

Autor:

Default images

"Postoji jedinstvo u ekipi. Svi smo uz trenera koji pokušava da izvuče iz nas ono što je najbolje. Sezona je duga i nadamo se da će se stvari promeniti. Žao nam je zbog poraza kod kuće, ali biće i pobeda", rekao je argentinski internacionalac.

Neroazuri su u nedelju na svom stadionu razočarali navijače i izgubili od Sijene sa 2:0, i dalje ne znaju za pobedu na svom stadionu.

Inter je slabo počeo i takmičenje u Ligi Evrope, pošto je u prvom kolu kod kuće remizirao sa ruskim Rubinom (2:2). U ovoj grupi još se takmiče Partizan i azerbejdžanski Nefči.

"Verujemo u ono što radimo. Imamo odličan stručni štab koji poseduje jasnu viziju, a mi igrači ćemo na svakom meču da pružimo 100 odsto mogućnosti", dodao je Kambijaso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve