Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.09.2012.

12:18

Hulk je drugorazredna zvezda

Kažnjeni fudbaler ruskog Zenita Igor Denisov rekao je da je novi napadač tog kluba Hulk drugorazredna zvezda i da ne može da se poredi sa najboljima na svetu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Razumeo bih da smo doveli Lionela Mesija ili Andresa Inijestu, jer oni verovatno zaslužuju toliki novac. U redu, doveli smo par dobrih igrača u letnjem prelaznom roku, ali da li su oni zaista toliko bolji od ostatka ekipe da bi zarađivali tri puta više", zapitao se 28. godišnji Denisov, koji je i kapiten reprezentacije Rusije.

Denisov je nedavno zatražio povećanje plate, a kao odgovor dobio je prebacivanje u mladi tim Zenita. Slična stvar desila se i vodećem strelcu prvenstva Rusije, Aleksandru Keržakovu.

"Zenit je već imao u timu momke koji su osvojili podjednak broj titula kao i momci koji su letos pojačali klub", poručio je Denisov.

Klub iz Sankt Peterburga je letos doveo Hulka iz Porta i Aksela Vitsela iz Benfike, a obojica su plaćena po 40 miliona evra.

Hulk će, prema tvrdnjama ruskih medija, godišnje zarađivati oko 6,5 miliona evra, a Vitselu će pripasti upola manja svota. Stopama Denisova i Keržakova, navodno, uskoro će krenuti i Vjačeslav Malafejev i Vladimir Bistrov koji su takođe nezadovoljni politikom uprave.

Uprava Zenita u nedelju je saopštila da je Denisov kažnjen zbog neprofesionalnog ponašanja i podsetila da se radi o jednom od najplaćenijih igrača u Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve