Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.09.2012.

12:07

Evra: Najvažnije je poštovanje

Fudbaler Mančester Junajteda Patris Evra potvrdio je da nije postojala šansa da se ne rukuje sa Luisom Suaresom iz Liverpula na “Enfildu” u nedelju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Skoro 12 meseci pošto su se pojavile informacije da je Suares na rasnoj osnovi vređao Evru na prethodnom meču odigranom u Liverpulu, njih dvojica su konačno okončali svoj sukob.

Pred meč na kojem su ‘crveni đavoli’ došli do pobede sa 2:1, na “Enfildu” su se potrudili da sve protekne mirno, posebno pošto se i na toj utakmici odala počast žrtvama tragedije na Hilsborou od pre 23 godine, pošto su nedavno objavljena dokumenta o pravim uzrocima pogibije 96 ljudi.

Najvažnija stvar je poštovanje, ovo je bila utakmica između dva kluba. Desila se velika tragedija. Ljudi su pričali o rukovanju, ali priče o ovim klubovima su veće od toga. Da se nisam rukovao sa Suaresom, pokazao bih nepoštovanje prema istoriji klubova. Na kraju, drago mi je da je ovoga puta on prihvatio moju ruku. Ali, još važnije je što smo ispoštovali porodice žrtava, jer ovo nije bio lak dan”, rekao je Evra.

Podsetimo, na prethodnom meču dva kluba, Suares je odbio da se rukuje sa francuskim fudbalerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve