Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2012.

22:28

Teri više ne igra za Englesku

Bivši kapiten Engleske Džon Teri više neće igrati za nacionalni tim te zemlje.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

"Želeo bih da se zahvalim svim selektorima koji su me 78 puta pozvali u reprezentaciju", izjavio je Teri.

“Imao sam veliko zadovoljstvo da delim tu čast sa svim igračima sa kojima sam igrao. Zahvaljujem se njima, navijačima i mojoj porodici na njihovoj podršci tokom moje internacionane karijere“, izjavio je Džon Teri.

"Ostvario mi se san da igram i budem kapiten svoje reprezentacije i to je za mene bila ogromna čast. Uvek sam davao sve od sebe i srce mi se cepa što sam morao da donesem takvu odluku. Želim Roju u timu sve najbolje u budućnosti.

Teri je tim potezom želeo da olakša odluku ljudima iz fudbalskog saveza Engleske, koji su pod pritiskom zbog optužbi protiv Terija zbog rasizma i koji bi pre ili kasnije morali da donesu odluku da on više ne nosi dres te zemlje.

"Posvetiću se karijeri u Čelsiju i želim da se zahvalim navijačima na velikoj podršci klubu“, izjavio je Teri.

Teri je u dresu Engleske debitovao 2003. godine protiv Srbije i Crne Gore, a ukupno je odigrao 78 utakmica i postigao šest golova, a prvi put je kapitensku traku stavio 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d