Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2012.

21:24

Stramačioni: Imam veru u momke

Inter još uvek nema pobedu na svom terenu ove sezone, a porazom od Sijene 2:0 ostao je na samo šest bodova iz četiri kola.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener "neroazura" Andrea Stramačioni pozvao je tim da ne gubi veru, i da ostane ujedinjen.

"Ne smemo izgubiti veru i naš rad. Poraz kao što je ovaj ne sme uticati na naš rad. Ovo je trenutak u kojem moramo da ostanemo ujedinjeni. Imam veru u ove momke, ne smemo odstupiti ni za centimetar", istakao je Stramačioni.

Inter je tokom meča 19 puta šutirai, 11 u okvir gola, a primio je dva iz samo četiri pokušaja gostiju.

"U prvom poluvremenu smo stvorili mnogo šansi ali nismo uspeli da postignemo gol. U drugom su nas uništile kontre Sijene. Mučili smo se u sredini kada je rival kretao u kontru, jer su naši bekovi išli u napad. Do pogotka Vergasole, Sijena je bila opasna samo iz kornera. Mi smo novi tim i potrebno je vremena da stvorimo balans", zaključio je Stramačioni čiji tim u sredu gostuje Kjevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d