Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2012.

21:13

Alegri: Nisam krivac, niti žrtva

Fudbaleri Milana igraju katastrofalno u novoj sezoni, a u poslednjem meču poraženi su od Udinezea 2:1.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trećim porazom u četiri kola "rosoneri" su ponovili najgori start u istoriji, prvi takav od davne sezone 1940/1941.

Trener milanskog velikana Masimilijano Alegri, o čijem se otkazu spekulisalo prethodnih dana, ističe da nije kriv za loše igre tima.

"Govoriti o mom otkazu bilo bi besmisleno jer to nije moja odluka. Nikad nisam imao nikakav problem s klubom, a kako mi je poznato, nije ni klub. Ne osećam se krivim, niti žrtvom. Danas smo izgubili, istina, ali igrali smo hrabro i kada smo ostali s devetoricom, što je dobar znak. Momci zaslužuju priznanje zbog toga", rekao je Alegri posle poraza u Udinama.

Odlazak Ibrahimovića, Tijaga i Kasana je poremetio tim, ali Alegri smatra da on ima kvalitet.

"Ne ostvarujemo rezultate. Danas smo izgubili, ali ekipa je igrala dobro i dalje moramo graditi na tome da bismo ispravili pogreške. Kod primljenog gola iz kornera trebali smo čuvati Di Natalea, a pogrešili smo i prekršajem za jedanaesterac. Milan i dalje igra dobro na trenutke i ovaj tim ima kvalitet za povratak na pravi put. Imamo samo tri boda, istina, ali naposletku, u istoj fazi prošle sezone imali smo samo dva više".

Da Alegrijeva pozicija za sada nije ugrožena, potvrdio je Milanov potpredsednik Adrijano Galijani.

"Alegrijev status nije tema debate. Idemo dalje s ovim trenerom i on ima puno poverenje predsednika, kao i moje. Nemojte zaboraviti da je osvojio 162 boda u dve sezone i to se ne sme odbaciti. Ekipa pokazuje znakove poboljšanja i sada čekamo na prvu domaću pobedu u sredu protiv Kaljarija", prokomentarisao je Galijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d