Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2012.

20:29

Vermezović: Očekujem još bolje

Partizan je pregazio Slobodu sa 5:0 u nedelju, što je prema treneru šampiona Vladimira Vermezovića bila najbolja partija njegovog tima u sezoni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Još na poluvremenu sam rekao igračima da su odigrali najboljih 45 minuta u sezoni. Srećom nastavili su u istom ritmu i zadovoljan sam jer nije bilo uspona i padova. Sloboda se pokazala kao dobra ekipa, ali mi smo iskoristili svoje šanse, a ujedno uspeli da sprečimo njihove kontranapade", rekao je Vermezović.

Trener crno-belih istakao je, međutim, da u nastavku sezone očekuje još bolje partije od svoje ekipe.

"Zadovoljan sam i igrom i formom ekipe u ovom trenutku. Svaki dan sam sa ovim momcima i znam da tu ima još mesta za napredak i očekujem da će se to pokazati u narednom periodu", rekao je Vermezović posle meča u Beogradu.

Vermezović je kazao da nije bitno sa koliko napadača igra njegov tim, već sa koliko igrača završava akcije.

"Nije bitno sa koliko napadača počinjemo utakmicu, već sa koliko igrača završavamo akcije. Mi imamo četiri vezna igrača i svi oni mogu mnogo u napadačkim akcijama, bespotrebno je pričati o tome. Partizan je sposoban da igra u tri formacije i za svakog protivnika se posebno spremamo", kazao je Vermezović.

On je dodao da je Lazar Marković dobio udarac u članak i da će se u ponedeljak znati koliko je povreda ozbiljna.

Trener Slobode Ljubiša Stamenković istakao je da njegova ekipa nije uspela da isprati jak ritam protivnika.

"Sloboda je ovde došla da igra fudbal i utakmica je bila lepa. Sloboda odavno nije odigrala ovako loš završni pas, a Partizan je uspeo da iz tri situacije realzuje dve u prvom poluvremenu, pa je posle bilo teško. U drugom poluvremenu je bio jak ritam za nas koji nismo uspeli da ispratimo i rezultat je veliki zbog individualnog kvaliteta Partizanovih igrača", ocenio je Stamenković.

Trener Užičana je rekao da njegova ekipa nije razočarala.

"Partizan je zasluženo pobedio, ali nismo razočarli. Hteli smo više, medjutim nismo mogli. Tijago Galvao je bio jedini raspoložen u našim redovima, a ostali nisu bili na svom nivou", rekao je Stamenković.

Obe ekipe će u sredu igrati utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije. Partizan će dočekati Proleter, dok će Sloboda biti domaćin Inđiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve