Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2012.

16:56

Inter i dalje nemoćan na Meaci

Nastavljena je nemoć Intera na domaćem terenu, na Đuzepe Meaci slavila je i Sijena sa 2:0.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Drugi poraz "neroazurima" na domaćem terenu u Seriji A gosti su naneli golovima Simonea Vergasole posle sjajne akcije u u 73. minutu i Frančeska Valijanija u nadoknadi vremena.

Sijena je samo četiri puta šutirala u okvir gola, ukupno šest na meču, dok su igrači Intera 19 puta šutirali, čak 11 puta u okvir gola.



Inter, koji je rival Partizan u Grupi H Lige Evrope, igrao je u sastavu: Handanović - Nagatomo, Ranokija, Žuan, Pereira - Gargano, Snajder, Kambijaso, Guarin - Kasano, Milito.

U 55. minutu Riki Alvares je zamenio Guarina, dok je deset minuta pre kraja Filipe Koutinjo ušao umesto Gargana. Pet minuta kasnije Hrvat Marko Livaja je zamenio Kasana.

Posle četiri kola u Seriji A, Inter je šesti sa šest bodova, upola manje od lidera Juventusa. Partizan 25. oktobra gostuje Interu, ali će tri nedelje pre toga igrati u Kazanju sa Rubinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d