Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2012.

15:56

Nemanja Vidić nije povređen

Nemanja Vidić nije u postavi Mančester junajteda u derbiju protiv Liverpila, nije ni na klupi za rezerve, a prema tvrdnji Skaj sporta, u pitanju nije povreda.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Engleski portal navodi da Vidić na Enfildu jer su pauze redovan proces njegovog potpunog oporavka od povrede zbog koje je bio osam meseci van terena.

Umesto njega pored Rija Ferdinanda u prvoj postavi Junajteda je Džoni Evans, a u odbrani su još Rafael da Silva i Patris Evra. Osim Aleksandra Bitnera koji je levi bek, Aleks Ferguson na klupi nema drugog defanzivca.

S obzirom da već u sredu Junajted igra protiv Njukasla u trećoj rundi Liga kupa, a da Junajde u narednih sedam dana očekuju još dva meča uključujući i Ligu šampiona, odmaranje vidića ima smisla.

Pola sata pre kraj najvećeg engleskog derbija, na Enfildu je bilo 1:1, a Liverpul ima igrača manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve