Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.09.2012.

08:25

Golman doneo bod Tuluzu

Golman Tuluza Ali Ahamada doneo je svom timu bod u duelu sa Renom, pošto je bio strelac izjednačujućeg gola za 2:2 u poslednjim trenucima susreta.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U tim trenucima tekao je četvrti minut nadoknade, a Ahamada se našao na pravom mestu posle izvedenog slobodnog udarca i zatresao svog rivala na golu Rena.

Ren je, inače, vodio od devetom minutu golom Potroipe, da bi Ben Jeder izjednačio u 23, ali je Erding doveo goste ponovo u vođstvo u 65. minutu, pre uzbudljivog finiša.

Pavle Ninkov nije ulazio u igru za domaćina.



U ostalim utakmicama odigranim u subotu, viđene su četiri pobede i još jedan remi, a bodove su, takođe, podelili Lorijen i Nica, koji su igrali 1:1. Merijem je doveo Nicu u vođstvo u 40. minutu, dok je Mone-Pake u 89. minutu doneo izjednačenje. Taj meč je obeležio i crveni karton Buriljona u timu Lorijena, dok je srpski fudbaler Nemanja Pejčinović odigrao svih 90 minuta za Nicu.

Rems je pobedio Nansi golovima Kurtea u sedmom i Dijega u 61. iz penala sa 2:0, dok je Brest posle preokreta slavio protiv Valensijena. Gosti su poveli preko Doševija u 11. minutu, a u drugom poluvremenu je usledio preoktet, prvo preko Ajitea u 61. minutu, a potom je Ben Basa u 77. minutu sa bele tačke postavio konačan rezultat. Sošo je sa 3:1 pobedio Troa golovima Rudea, Dubaija i Bakambua, dok je jedini pogodak za poraženi tim postigao Fosurije.

U prvom meču kola, veoma raspoloženi Zlatan Ibrahimović je vodio Pari Sen Žermen do ubedljive pobede nas Bastijom sa 4:0.

Posle nekompletnog šestog kola, na tabeli vodi Marsej sa 15 bodova, dva više od Liona koji ima i utakmicu manje, a prate ih Pari Sen Žermen i Lorijen sa po 12, i Rems sa deset.

Liga 1, šesto kolo:
petak:
Monpelje - Sent Etjen 1:1
subota:
Bastija - PSŽ 0:4
Lorijen - Nica 1:1
Tuluz - Ren 2:2
Brest - Valensijen 2:1
Rems - Nansi 2:0
Sošo - Troa 3:1
nedelja:
Bordo – Ajačio
Marsej – Evijan
Lil – Lion

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve