Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2012.

21:28

David Luiz potpisao novi ugovor

Fudbaler Čelsija David Luiz potpisao je novi petogodišnji ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba uz obostrano oduševljenje.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Brazilski reprezentativac, koji je na “Stamford bridž” stigao u januaru 2011. godine potpisao je novi ugovor nakon pobede njegovog kluba nad Stoukom od 1:0.

“Presrećan sam zbog toga što sam potpisao novi ugovor sa Čelsijem, ovo je veliki klub i sada samo želim da osvojimo što više trofeja i igramo konstantno na visokom nivou. Volim sve u vezi kluba, posebno navijače, koji su mi pružili toplu dobrodošlicu i uvek davali veliku podršku”, rekao je David Luiz.

Defanzivac Čelsija je odigrao 55 utakmica kao starter uz još četiri odigrana meča kao zamena.

Njegova prva puna sezona završila se osvajanjem Lige šampiona u Minhenu. Uspeo je da zaleči povredu tetive koju je zadobio u utakmici polufinala FA kupa i odigra finalnu utakmicu protiv Bajerna na “Alijanc Areni” i uz to postigne i gol u penal seriji.

Čelsi je na toj utakmici igrao u jako oslabljenom sastavu bez Baneta Ivanovića zbog problema sa žutim kartonima, Džona Terija koji je zaradio nepotreban crveni karton u meču protiv Barselone kao i Meireleša i Ramireša zbog žutih kartona.

Ovaj 25-godišnji fudbaler u ovoj sezoni samo na jednoj utakmici nije bio starter, a nedavno je na dve utakmice reprezentacije Brazila nosio kapitensku traku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve