Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2012.

21:01

OFK i Vojvodina žale za šansama

Treneri OFK Beograda i Vojvodine, Zoran Milinković i Nebojša Vignjević, izjavili su da im je žao zbog propuštenih šansi za gol u duelu ta dva tima na Karaburmi.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

OFK Beograd i Vojvodina igrali su u šestom kolu Super lige nerešeno 0:0, domaćin je promašio penal, dok je gostima poništen gol.

Trener beogradskog tima Zoran Milinković ocenio je da je njegovom timu "preko potreban gol" u narednim utakmicama.

"Ovo je bila teška i tvrda utakmica. Pitanje je kako bi sve izgledalo da je Nemanja Nikolić postigao gol iz penala. Mom timu je preko potreban gol da bismo podigli samopouzdanje", rekao je Milinković novinarima posle meča.

U finišu utakmice napadač Vojvodine i bivši igrač OFK Beograda Abubakar Oumaru imao je odličnu šansu za gol koju, međutim, nije realizovao.

Trener Novosađana Nebojša Vignjević rekao je da se nadao da će njegova ekipa uspeti da povede u uvodnim minutima utakmice.

"Nadali smo se da ćemo brzim golom podići samopuzdanje. Našim direktnim greškama dozvolili smo OFK-u da stvori prilike, a na kraju smo i sami dočekali priliku, ali je nismo iskoristili", dodao je Vignjević.

OFK posle šest kola zauzima pretposlednje mesto na tabeli s dva boda, dok je Vojvodina peta sa 12 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve