Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2012.

19:48

Mudrinski: Ovako se osvaja titula

Napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski rekao je da trijumf u Kuli protiv Hajduka nije dolazio u pitanje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Njegov saigrač Milan Jovanović nije bio zadovoljan igrom, ali je dodao da se ne bi bunio da Zvezda do kraja pobeđuje na isti način.

„Ovakvim pobedama se stiže do trofeja. U prvom poluvremenu stvorili smo nekoliko prilika koje, nažalost, nismo uspeli da realizujemo.“

„I pored toga, mislim da pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje i da igrači Hajduka u 90 minuta nisu uspeli ozbiljnije da ugroze naš gol. Naravno da sam srećan zbog golova koje psotižem, ali i naglašavam da su oni zasluga čitave ekipe. Tek smo na pola puta kada je serija teških gostovanja upitanju, i već u sredu putujemo u Niš na utakmicu Kupa. Neće biti lako, nije bilo ni u Beogradu, ali smatram da ukoliko budemo pružili svoj maksimum rezultat neće izostati“, izjavio je Mudrinski.

U drugom delu utakmice fudbaleri Hajduka uspeli su da uspostave ravnopravnu igru na sredini terena, ali ne i da dođu u priliku da izjednače rezultat. Milan Jovanović ponovo je odradio veoma dobar posao u odbrani.

„Nisam zadovoljan igrom, ali pišu se tri boda i niko ne bi imao ništa protiv da u svakom meču pobeđujemo na ovakav način. Ritam utakmica u koji smo ušli je veoma naporan i zato je došlo do pada koncentracije i agresivnosti u drugom poluvremenu. Najvažnije je da smo prebrodili tradionalno teško gostovanje i da se u Beorgad vraćamo sa nova tri boda. Slabijoj igri kumovalo je i to što smo igrali bez prisustva publike i u pojedinim trenuticma imali utisak da se radi o trening, a ne o zvaničnom meču. Ovo nam je drugi put u pet odigranih utakmica da igramo bez prisustva navijača i iskreno verujem da se to više neće događati“, rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve