Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2012.

09:40

Neftči: Žalićemo se UEFA

Potpredsednik Neftčija Tair Sulejmanov najavio je da će se šampion Azerbejdžana žaliti UEFA zbog ponašanja navijača i igrača Partizana u prvom kolu Lige Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel, odigran u Beogradu, završen je bez golova, a obeležili su ga varnice između ’crno-belih’ i golmana Neftčija Saše Stamenkovića, koji je ranije igrao za Crvenu zvezdu.

"Vratili smo se u Baku i nameravamo da uložimo žalbu UEFA zbog nesportskog ponašanja, i to ne samo navijača, već i igrača srpskog kluba. I pre utakmice dvojica igrača Partizana su došla do Stamenkovića i vređaki ga. Intervenisali smo i apelovali kod komesara, koji je u zapisnik uneo našu primedbu. O uvredljivom transparentu na Sašin račun ni ne želimo da pričamo, svi su me videli. Takođe, svi su vidali i kako su igrači Partizana posle utakmice napali Sašu“, rekao je Sulejmanov.

U redovima Neftčija traže kaznu za Partizan, ali ne očekuju promenu ishoda meča.

"Uvereni smo da će UEFA razmotriti naš slučaj. Za sada ne želimo ništa da kažemo o ishodu žalbe, ali znamo da neće uticati na rezultat jer se sve dogodilo po završetku meča“, naglasio je Sulejmanov.

Partizan je igrao remi bez golova sa azerbejdžanskim predstavnikom na početku grupne faze Lige Evrope. Bivši golman Crvene zvezde Stamenković je bio u centru pažnje tokom većeg dela utakmice i zbog sramnog transparenta na južnoj tribini stadiona u Humskoj, ali i u uvredljivih povika, a po završetku meča golman Neftčija je izneo niz uvreda na račun navijača Partizana i Vladimira Stojkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve