Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

21:59

Ronaldo mršavi uživo na TV-u

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo učestvovaće u televizijskom programu u kome bi trebalo da smrša, objavila je televizija Globo.

Izvor:

Autor:

Default images

Emisija će trajati tri meseca i trebalo bi da vrati Ronalda sportu i promeni njegov odnos prema hrani, navela je televizija Globo.

Popularni zabavni program "Fantastiko" beležiće kako trostruki najbolji igrač sveta pokušava da skine kilograme koje je dobio od kada se penzionisao početkom prošle godine.

U reklami kojoj se reklamira emisija, Ronaldo sa velikim pivskim stomakom govori da ima "užasne odnose sa vagom".

Ronaldo je i posle povlačenja ostao u javnosti, pošto je član organizacionog odbora za Svetsko prvenstvo 2014. godine. Osim toga, često snima i reklame, a neke od njih se podsmevaju njegovom naglom gojenju.

Kako je, po mnogima, jedini 'pravi' Ronaldo izgleda na terenu, možete se podsetiti u sledećem klipu...

Uživajte...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d