Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

20:01

Vojvodina preti napuštanjem terena

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina zapretio je da će napustiti meč protiv OFK Beograda ako ne bude zadovoljna suđenjem Danila Mihajlovića.

Izvor:

Autor:

Default images

"Pošto FK Vojvodina nije dobila nikakav odgovor od FS, obaveštavamo fudbalsku javnost da je Vojvodina spremna da napusti teren ako ne bude suđeno po pravilima fudbalske igre, jer je nemoguće trpeti nepravde na utakmicama koje sude arbitri kao što je Danilo Mihajlović", navodi se u saopštenju.

Vojvodina je u saopštenju na svom sajtu, napisanom velikim slovima, navela da je tražila zamenu Mihajlovića jer "sumnja u njegovo poštenje i dobre namere".

UO je naveo da zna ko stoji iza ove namere, ali nije objavljivao nikakva imena.

"FK Vojvodina zna ko stoji iza ove ujdurme i neće dozvoliti da se iko tek tako igra sa njenim imenom", navodi se između ostalog u saopštenju.

Danilo Mihajlović, koji petu sezonu sudi u JSL, na svom kontu ima 44 utakmice uz 234 žuta i 11 crvenih kartona.

Vojvodini je sudio osam puta, uz poraz protiv Partizana 2010. kada je poništio pogodak za izjednačenje u poslednjim trenucima meča .

U poslednjih pet mečeva na kojima je sudio (ove sezone samo Javor – Donji Srem 0:1) gosti su dobili 4, uz jedan remi.

Sudija Mihajlović je više puta suspendovan ili nije dobio prleazne ocene za deljenje pravde. Poslednja suspenzija koju je dobio je bila za meč Crvena zvezda - Smederevo, a jedinicu za nedovoljno dobro suđenje je 'zaradio' na meču Hajduk - Crvena Zvezda, na kojoj je podelio 10 žutih kartona i poništio gol Milovanovića iz slobodnjaka, kada je prvo dao znak da se izvede prekid, a nakon toga dozvolio izmenu.

Poslednji u nizu klubova koji se žalio na deljenje pravade sudije Mihajlovića je ekipa Novog Pazara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d