Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

19:25

"Hadžijev vređa Partizan i Srbe"

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov kolega iz Nefčija Bojukaga Hadžijev svojim izjavama uvredio Partizan i srpski narod.

Izvor:

Autor:

Default images

Hadžijev je posle meča koji je završen bez pobednika (0:0) rekao da je tim crno-belih mnogo slabiji nego što je pretpostavljao i da će njegova ekipa sigurno pobediti u revanšu, a imao je i primedbe na zvižduke sa tribina, koje je objasnio rečima "da je evidentno da ih neki ne vole".

"To je potcenjivanje Partizana i srpskog naroda, pod uslovom da su tačno prenešene njegove izjave, jer je bilo prevoda preko turskog do ruskog jezika", rekao je Vermezović.

On je dodao da ne zna na šta je Hadžijev mislio kada se žalio na gostoprimstvo u Beogradu.

"Niko se nikad nije žalio na gostoprimstvo u Beogradu, ne znam na šta je mislio, ne znam kakav je on prijem ocekivao na stadionu. Ne verujem da je neko bio neljubazan prema njima, jer mi nismo takav narod", konstatovao je Vermezović.

Trener crno-belih ponovio je da je zadovoljan igrom ekipe, ali da je nedostajalo malo više hrabrosti.

"Falilo je malo hrabrosti za igru jedan na jedan. Neffci je igrao baš kako smo predvideli, nisu nam napravili nijedan problem", zaključio je Vermezović.

Revanš meč između Nefčija i Partizana igra se 22. novembra u Bakuu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

13 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d