Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

15:59

Vermezović: Hadžijev nas vređao

Predstavnici Neftčija vređali su Partizan i srpski narod, rekao je trener Partizana Vladimir Vermezović dan posle meča Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Meč prvog kola grupe H završen je bez golova, a protekao je u vrlo lošoj atmosferi i uz niz incidenata.

Umesto fudbala, u prvom planu bio je sukob domaćih navijača i igrača sa golmanom Neftčija Sašom Stamenkovićem, a posle utakmice trener Azera Bojukaga Hadžijev ocenio je doček u Beogradu vrlo neprijatnim.

"Hadžijev je dosta potcenjivački govorio o Partizanu i srpskom narodu. Njegove izjave, ako su tačno prenešene pošto su išle dosta okolnim putem preko turskog pa ruskog prevodioca, su dosta smešne i uvredljive", rekao je Vermezović novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Vermezović je izjavio da se niko do sada nije toliko žalio na uslove u Beogradu kao trener Neftčija.

"On je spominjao neko gostoprimstvo, ne verujem da je neko bio neljubazan prema njima jer mi nismo takav narod. Ako je očekivao da će na samom stadionu biti ne znam kako primljen, o tome ne treba razgovarati. Niko se nikada nije toliko žalio na uslove u Beogradu kao taj čovek", kazao je trener crno-belih.

Vermezović je istakao da nema mnogo toga da zameri svojim fudbalerima posle jučerašnjeg remija 0:0 sa Neftčijem.

"Igračima nemam mnogo toga da zamerim, osim što su mogli više da se kreću. Falilo je hrabrosti za igru jedan na jedan. Zalaganje je bilo na visokom nivou. Nefči je igrao tačno onako kako smo predvideli. Nisu nam napravili neki veliki problem. Oni mogu da budu opasni ako im se dozvoli da igraju", istakao je Vermezović.

Partizan će sledeću utakmicu u Ligi Evropa igrati četvrtog oktobra, kada će gostovati ruskom Rubinu u Kazanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d