Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

15:10

Vignjević: Motivisani do pobede

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da njegovi fudbaleri mogu da pobede OFK Beograd samo ako budu motivisani kao što će to biti protivnički igrači.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

"Položaj na tabeli OFK Beograda ne oslikava pravo stanje stvari. Oni su vrlo kvalitetni, imaju mnogo mladih reprezentativaca. Ako želimo da dođemo do pozitivnog rezultata, moji igrači moraju da imaju najmanje istu želju za pobedom kao i njihovi. Siguran sam da možemo mnogo", rekao je Vignjević novinarima u Novom Sadu.

OFK je promenio trenera, a protiv Vojvodine na klupi "romantičara" debitovaće Zoran Milinković.

"Promena trenera je nešto što će mnogo pozitivno uticati na njihovu motivaciju. Milinković će insistirati na disciplinovanoj igri, ne mnogo otvorenoj. Mislim da će nam prepustiti inicijativu i probati da nas ugroze kontranapadima", rekao je Vignjević.

"Moramo da popravimo završnicu i da sa dobrom organizacijom da sprečimo njihove kontranapade, što će nam omogućiti da mnogo lakše dodjemo do rezultata", dodao je on.

OFK dočekuje Vojvodinu u subotu 22. septembra u 16.30 časova na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve