Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

14:22

Nikolić: Donji Srem najteži rival

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je da njegovu ekipu u šestom kolu protiv Donjeg Srema očekuje najteža utakmica u dosadašnjem delu Super lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Građevinari” u šestom kolu igraju sa Donjim Sremom u gostima.

Plasman Donjeg Srema u JSL za mnoge je bio iznenađenje, ali su partije ekipe iz Pećinaca od početka sezone bile sjajne, uključujući i pobedu nad Partizanom.

"Po mojoj oceni meč sa Donjim Sremom je najteži do sada u sezoni. Radi se u protivniku koji ima samo bod manje od nas, tim sastavljen od iskusnih igrača koji dugo igra zajedno. Primetna je njihova disciplina, agresivnost na terenu i izuzetan ambijent koji vlada u tom klubu. Poštujemo ih i pripremamo se sa puno pažnje", rekao je Nikolić novinarima na Banjici.

Nikolić je kazao da njegova ekipa nema problema sa sastavom, osim što neće igrati Marko Ljubinković zbog problema sa sertifikatom i od ranije povredjeni Branislav Jovanović.

"Raduje me što će se utakmica igrati na dobrom terenu u Novom Sadu, što odgovara našem načinu igre. Dobro smo trenirali, momci su čvrsto na zemlji. Svesni smo da do sada ništa nismo uradili i da ovaj dobar start moramo da potvrđujemo iz nedelje u nedelju", kazao je trener "građevinara".

Nikolić je istakao da njegov tim nema razloga da se boji nijednog protivnika, pa ni kluba iz Pećinaca, za koji je ocenio da je u "specifičnom naletu"

"Igrači Rada moraju da budu na gornjoj granici svojih mogućnosti kada su u pitanju disciplina, individualni kvalitet i želja za pobedom. Kada smo takvi nemamo razloga da se bojimo nikoga, pa ni Donjeg Srema, koji je u specifičnom naletu", ocenio je Nikolić.

Utakmica između Donjeg Srema i Rada igraće se u 16.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d