Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

10:22

Sahin: Znam gde Kaka ide u januaru

Nuri Sahin, fudbaler Real Madrida koji je trenutno na pozajmici u Liverpulu, rekao je da zna gde će Kaka otići u januarskom prelaznom roku.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Tokom prelaznog roka Kaka je bio povezivan sa prelaskom u Mančester Siti, Totenhem, Milan i Galatasaraj ali je ipak ostao u madridskom klubu pošto nijedan klub nije mogao da plati cenu koju je Real tražio za njega.

“Znam da je imao ponudu iz jednog turskog kluba, ali isto tako znam i šta je Kaka odlučio, međutim ne smem tako nešto da otkrijem”, rekao je Sahin.

Kaka još nije nastupio za ‘kraljevski klub’ u novoj sezoni, a Sahinova izjava potvrđuje špekulacije da će 30-godišnji brazilski fudbaler i definitivno napustiti Real Madrid u januaru.

I dok se sezona u Premijer ligi polako zahuktava, Sahin je rekao da bi voleo da Liverpul otkupi ceo njegov ugovor i ostane na “Enfildu”.

“Otišao sam na pozajmicu nakon tri sastanka sa Murinjom, a izabrao sam Liverpul jer sam želeo da igram u klubu koji ima bogatu istoriju i tradiciju. Do sada sam igrao u najboljim klubovima u Nemačkoj i Španiji sada želim da igram u najboljem engleskom klubu”.

Sahin je takođe rekao da je oduševljen kapitenom Stivenom Džerardom, kao i da Stiven vodi računa o svima u timu, posebno o mlađim igračima.

Liverpul je utakmici prvog kola grupe A Lige Evrope u četvrtak uveče pobedio Jang Bojs rezultatom 3:5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve