Nova vest
Fudbal

Petak, 21.09.2012.

08:55

Zvezda prodaje Maksimovića

Investicioni fond menadžera Pinija Zahavija zainteresovan je da otkupi fudbalera Nikolu Maksimovića od Crvene zvezde, piše zurnal.rs.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Spekuliše se da je reč o sumi od dva miliona evra, ali u klubu iz Ljutice Bogdana nisu hteli to da povrde.

„Postoje ponude koje se razmatraju, ali ne mogu da pričam jer je tajna“, rekao je vršilac dužnosti generalnog sekretara ’crveno-belih’ Stefan Pantović.

U Zvezdi su prinuđeni na ovaj potez zbog dugovanja prema fudbalerima i zaposlenima, kao i skidanja blokade sa klupskog računa.

Maksimović bi ostao u Zvezdi do kraja sezone, a potom bi Zahavi na leto odlučio da li će promeniti sredinu.

Nije neobično u svetu da se igrači prodaju investicionim fondovima ili menadžerskim agencijama. To je čest slučaj u Južnoj Americi gde razne menadžeske agencije imaju većinska prava i odlučuju gde će fudbaleri igrati.

Maksimović je zimus došao iz Slobode u Crvenu zvezdu sa kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor. 21-godišnji fudbaler igra na mestu štopera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve