Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2012.

23:53

Vermezović: Falio samo gol

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je zadovoljan igrom i da je ekipi nedostajala samo bolja završnica i jedan gol koji bi “prelomio”.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Gosti nezasluženo odlaze bez primljenog gola. Imali smo neke šanse, oni su nas retko ugrožavali, možda su imali jednu polušansu."

"Bilo ih je teško probiti, jer su u odbrani igrali organizovano. Završnica akcija nam nije bila na visini”, kazao je Vermezović na konferenciji za novinare posle remija u Humskoj protiv Neftčija.

Strateg crno-belih naveo je da u azerbejdžanskoj prestonici očekuje lakšu utakmicu.

“U Bakuu će biti mnogo lakše. Oni će se tamo otvoriti, neće igrati odbranu kao ovde, možemo do dobrog rezultata”, istakao je Vermezović.

Trener Partizana kazao je da je njegov tima, pogotovo u drugom poluvremenu, imao priliku da osvoji bodove.

“Da smo iskoristili neku od šansu, pogotovo u drugom poluvremenu, bilo bi drugačije. Falio nam je jedan gol da otvorimo meč mnogo bolje. Bili smo na korak da prelomimo, ali nismo uspeli”, izjavio je Vermezović.

Vermezović nije želeo da ulazi previše u detalje incidenta po završetku utakmice u kojem je učestvovalo nekoliko igrača Partizana i golman Nefčija Saša Stamenković.

“Nisam video šta se desilo, ali ovo je imalo predigru sa njegovim izjavama pre sedam, osam dana. Dobro je poznat odnos Partizana i Crvene zvezde. Mislim da su ovo neke stvari koje ne bi trebalo da se dešavaju. Srećom, bilo je ljudi hladnih glava, inače je moglo da se završi drugačije”, kazao je on.

Crno-beli će u sledećem kolu, koje se igra 4. oktobra, gostovati ruskom Rubinu u Kazanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve