Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2012.

18:48

Konte nepoželjan u Firenci

Trener torinskog Juventusa Antonio Konte neće moći da gleda duel svog tima protiv Fiorentine u petom kolu Serije A u Firenci 25. septembra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Konte neće moći da prisustvuje meču na "Artemio Frankiju" jer "nema prostora u kojem bi suspendovani trener mogao da boravi potom utakmice", saopšteno je iz Fiorentine.

Konte na domaćim utakmicama u Torinu sedi u specijalno izgrađenoj kabini, dok u Firenci nisu želeli da mu izađu u susret i obezbede mesto na stadionu.

Konte je zbog učešća u skandalu oko nameštanja utakmica suspendovan sa deset meseci zabrane rada, pa Juve predvodi Masimo Karera, trener prvog tima, dakle treći u hijerarhiji u stručnom štabu "stare dame".

Juventus je u sredu odigrao nerešeno sa Čelsijem 2:2, na povratku u Ligu šampiona posle šest godina odsustva. Torinezi su trenutno prvi u Seriji A sa sve tri pobede na otvaranju sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve