Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2012.

15:59

Dimitrijević uskoro u igri

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević zbog povrede nije igrao minulog vikenda u Kragujevcu, a propustiće i sledeći prvenstveni duel protiv Hajduka iz Kule

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međutim, oporavak "malog Čave" ide brzo i uskoro će ponovo biti na terenu.

"Propustio sam utakmicu Kragujevcu zbog problema sa nervom koji povezuje leđa i zadnju ložu. Imao sam stravične bolove, idem na terapije i sada se konačno osećam mnogo bolje. Bolovi su uminuli i verujem da ću se brzo vratiti na teren", rekao je Dimitrijević.

"Želim potpuno da zalečim povredu, kako bih mogao da pružim maksimum kada se vratim. Ukoliko sve bude u redu, u nedelju ujutro sam na treningu", dodao je "mali Čava".

On je dodao da je uveren u pobedu na gostovanju "crveno-belih" u Kuli.

"Prošle godine sam u Kuli odigrao meč na poziciji zadnjeg veznog, pobedili smo 1:0, evrogolom Kadua, koji takođe u subotu zbog povrede neće moći da nastupi. Međutim, uveren sam da ekipa može i bez nas dvojice da ostvari pobedu. Ušli smo u dobar ritam i nadam se velikoj seriji pobeda", zaključio je Dimitrijević.

Utakmica šestog kola prvenstva Srbije izmedju Hajduka i Crvene zvezde igra se u subotu od 14.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve