Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.09.2012.

15:39

Ferguson: Flečer nam mnogo znači

Menadžer Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson veoma je srećan zbog oporavka Darena Flečera i njegovog povratka na teren posle 10 meseci pauze.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Škotski reprezentativac odigrao je poslednjih 11 minuta protiv Galatasaraja (1:0), a kada je ušao na teren umesto Pola Skolsa više od 70.000 navijača na Old Trafordu pozdravilo ga je ovacijama.

Flečer nije igrao od novembra prošle godine i utakmice sa Benfikom u Ligi šampiona (2:2) zbog bolesti creva.

"Publika je prepoznala koliko je težak period iza njega. Uzimajući u obzir dugu pauzu odigrao je sasvim korektno i on će nam mnogo značiti u nastavku sezone", rekao je Ferguson.

Flečer je od 2002. godine u Junajtedu, odigrao je 303 utakmice i postigao 23 gola. Dres selekcije Škotske nosio je 58 utakmica i postigao pet golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve