Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2012.

20:33

Pardju: Ba i ja nismo u svađi

Menadžer Njukasla Alan Pardju izjavio je da je tvrdnja engleskih medija kako su on i najbolji napadač ekipe Demba Ba u svađi.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Ba je bio nezadovoljan što je bio na klupi za rezerve u meču sa Evertonom u ponedeljak, a ulaskom u igru pomogao je timu da dođe do boda sa dva postignuta gola u drugom poluvremenu i postavi konačni rezultat 2:2.

Njegov agent Aleks Gontran je rekao da Ba razmišlja o odlasku iz kluba ako i dalje bude na klupi za rezerve s obzirom da je imao problema i prošle sezone.

Ipak, uoči utakmice prvog kola Lige Evrope sa Maritimom, Pardju negira da u ekipi postoji problem.

„Ljudi govore svašta što inače ne bi smeli, ali to ne utiče na mene i Dembu jer imamo odličnu saradnju“, rekao je menadžer Njukasla.

Ba je u Njukasl došao kao slobodan igrač pred sam start prošle sezone i postigao 15 golova pre nego što je njegov kolega iz reprezentacije Senegala Papis Sise došao u klub. Od tada je postigao samo jedan gol što ga je stavilo na poziciju drugog napadača ekipe iza Sisea.

Njegova loša forma je izazvala niz špekulacija da će klub aktivirati klauzulu po kojoj drugi klubovi mogu da ga otkupe za 7,5 miliona funti, ali je ipak Ba ostao u klubu.

Pardju je naglasio da pojedini igrači mnogo bolje funkcionišu kada su ljuti.

Za mnoge je veliko iznenađenje to što Ba i Sise nisu uvršteni u prvu postavu na utakmici sa Maritimom, jer je Šola Ameobi prijavljen kao napadač u startnoj postavi, ali je Sise ipak van ekipe zbog bolesti.

Utakmica Maritimo – Njukasl igra se u četvrtak 20. septembra od 19:00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve