Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.09.2012.

17:35

Stadion Jagodine dobija reflektore

Radovi na postavljanju reflektora na stadionu fudbalskog kluba Jagodina trebalo bi da budu gotovi za 45 dana, saopštio je superligaš na svom zvaničnom sajtu.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

U toku su građevinski radovi za montažu čeličnih stubova, visokih 55 metara, na kojima će biti postavljeni reflektori po svim standardima Evropske fudbalske unije.

Radove obavlja preduzeće "Amiga" iz Kraljeva, a rok gradnje je 45 dana, navodi se na sajtu Jagodine.

Predsednik kluba Goran Milanović obišao je radove i rekao da je uveren da će fudbaleri moći da igraju noćne utakmice već u ovoj sezoni.

Investicija izgradnje reflektora u Jagodini je vredna oko 700.000 evra, od kojih je donacija UEFA za sijalice reflektora 200.000 evra.

Jagodina svoju sledeću utakmicu igra protiv Javora u okviru 6. kola JSL u subotu 22. septembra u 16:30 časova na svom stadionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d